top of page
Profhilo: Pro Gallery

PROFHILO®

En svært etterspurt behandling som løfter slapp hud. Det består av høykonsentrert hyaluronsyre (HA) som stimulerer kollagen og elastin i huden. Dette medfører en vesentlig vevsforbedring, booster og fuktighet til huden. Profhilo® skaper fremragende behandlingsresultater alene og i kombinasjon med andre behandlinger vi tilbyr.
Vi anbefaler 2 behandlinger for å oppnå best mulig resultat.
Resultatet kan ses i løpet av 4 uker og varer fra 6 til 12 måneder.

BIOREMODELLERING

Bioremodellering - Form huden din med PROFHILO - øyeblikkelig oppstrammende effekt.

Bioremodelling er et innovativt antiagingkonsept som motvirker hudens slapphet.


PROFHILO er biokompatibel og lett i vevet og gjenoppretter nivået av hyaluronsyre som naturlig finnes i huden. Dette gjør Profhilo optimal for områder som tidligere har vært vanskelige å behandle, inkludert nakke, hender og armer.


Kliniske data bekrefter at hudstruktur, elastisitet og fuktighetsbalanse forbedres med en umiddelbar oppstramningseffekt.


PROFHILO er hyaluronsyre på sitt beste, utviklet med IBSAs patenterte NAHYCO-teknologi. Den har en av de høyeste konsentrasjonene av hyaluronsyre og gir langvarig effekt uten tilsetning av krysskoblingsstoffer.  


En spesialutviklet injeksjonsteknikk reduserer smerten og antall økter som kreves. En perfekt lunsjbehandling!


PROFHILO er den raske og enkle måten å sunnere hud.


Kåret til beste injiserbare produkt på AMEC & AESTHETICS AWARDS 2016.


Foretrukket av pasienter når færre behandlingsøkter er nødvendig, færre injeksjonssteder, dermed redusert ubehag per økt, minimal restitusjonstid og optimale resultater som allerede er synlige  etter to behandlinger (1 månedsintervall).


PROFHILO er italiensk designet kvalitet med meget gode resultater og høy sikkerhet.


Kunnskap, pågående vitenskapelig forskning, teknologisk utvikling og den nyeste toppmoderne produksjonsprosessen gjør IBSA til en leder i produksjonen av hyaluronsyre.

HVA ER PROFHILO?

Profhilo er en injiserbar anti-agingbehandling laget av hyaluronsyre for hud som mister sin elastisitet og fasthet med alderen. Den kan brukes på ansikt, nakke, decolletage, armer, hender og knær, eller andre deler av kroppen din hvor huden viser synlige tegn på aldring.


Ofte ser vi en umiddelbar merkbar forbedring i hudtonen og fukten, samt økt fasthet og minimering av linjer.


Hyaluronsyre er best kjent som et "fyllstoff" og brukes vanligvis til å gi volum til leppene eller for å konturere og forme andre områder av ansiktet.


Profhilo skiller seg fra vanlige fyllstoffer på mange måter takket være strukturen som gjør at den kan spre seg over et stort område for å øke fukten og stramme eller "omforme" huden.

HVORDAN FUNGERER DET?

Hyaluronsyre er et naturlig forekommende stoff produsert i kroppen vår, det finnes i hud, ledd og annet bindevev. Dens rolle er å beholde fuktighet i kroppen og hjelpe med kollagenproduksjon. Dekan holde opptil  1000 ganger vekten i vann, noe som gjør den ideell for binding av fuktighet i huden. Med alderen minker imidlertid hyaluronsyreproduksjonen og huden ser kjedeligere og dehydrert ut, med fine linjer og rynker som en uunngåelig konsekvens.
Profhilo inneholder en av de høyeste konsentrasjonene av stabilisert hyaluronsyre på markedet. Fordi det er termisk bundet og ikke kjemisk bundet, fungerer det som en fantastisk hydrator (fuktighetskrem), og ikke som et fyllstoff. Det injiseres like under overflaten av huden der den sprer seg raskt og reagerer med ditt eget vev for å umiddelbart øke hydreringen. I løpet av de neste fire ukene går den inn i fase to og begynner arbeidet med å øke produksjonenav elastin og kollagen. Dette forvandler effektivt huden og gir den et jevnere, glattere og fastere utseende.
Takket være gelkonsistensen fordeles Profhilo jevnt, uten å danne klumper – noe som er en potensiell risiko med tradisjonelle fyllstoffer. Dette betyr at den kan brukes i områder som er vanskelige å behandle med tradisjonelle fyllstoffer, for eksempel nakke og panne.

HVOR MANGE BEHANDLINGER ER NØDVENDIG?

Et komplett behandlingsforløp består av to økter  med en måned i mellom. En ekstra behandling kan anbefales etter ca. fire til  seks måneder for å opprettholde effekten.

MULIGE BIVIRKNINGER

Alle behandlinger innebærer en risiko bivirkninger. Denne behandlingen gir sjeldent bivirkninger og dersom de forekommer er det som oftest svake bivirkninger som går over i løpet av noen dager. Mulige bivirkninger er:
- lokal rødhet
- lokal hevelse
- infeksjon
- allergisk reaksjon
- vaskulære kompresjoner

HVEM PASSER IKKE PROFHILO® TIL?

Personer som:
- er gravid/ammende kvinner
- har atrofisk hud
- har lokale infeksjoner
- er immunosuppressive (har nedsatt immunforsvar)

Profhilo: Liste
bottom of page