top of page
Profhilo Body

PROFHILO® BODY

Profhilo Body: Om
Profhilo Body: Liste

HVA ER PROFHILO BODY?

Profhilo Body er en estetisk injeksjonsbehandling med klinisk bevist effekt. Basert på hyaluronsyre gjenopprettes elastisiteten, samtidig som hudtonen og fastheten i huden forbedres, slik at du kan opprettholde et ungdommelig utseende.


En av de vanligste utfordringene er slapp hud rundt mageområdet og på innsiden av overarmene. Magen kan særlig bli påvirket under graviditet, etter vekttap etc. og dette påvirker det visuelle uttrykk. Derfor tilbyr vi Profhilo® Body-behandlinger hos oss.


Profhilo Body er en fullstendig protokoll som kombinerer behandling med injeksjoner med kosmetiske behandlinger som utføres etter den estetiske behandlingen og deretter hjemme av pasienten som vedlikeholdsbehandling.


En innledende syklus med to behandlingsøkter med et 30-dagers intervall anbefales, etterfulgt av vedlikeholdsbehandling etter 6-12 mnd.

HVORDAN VIRKER PROFHILO BODY?

Profhilo Body virker ved å korrigere ujevnheter i huden og griper inn i den fysiologiske prosessen i aldrende vev, noe som kan føre til blant annet redusert fuktighet i huden, endringer i de elastiske fibrene og kollagenet i lærhuden, med tap av elastisitet og farge i huden. Resultatet av behandlingen er remodellering av vev og oppstramming av slapp hud.

HVORFOR ER PROFHILO BODY SPESIELL GOD BEHANDLING?

Profhilo® Body er den perfekte lunsjpause-behandlingen, som har flere fordeler, inkludert:
- Kun 10 injeksjonspunkter per område
- Ikke-invasiv i den forstand at den reduserer muligheten for blåmerker og hevelser, men samtidig maksimerer spredningen av produktet i vevet
- Det krever ingen spesielle forberedelser av pasienten

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN?

For Profhilo® Body-behandlinger bruker vi BAP-teknikk (Bio Aesthetic Points). BAP-teknikken er den vanligste og mest anbefalte protokollen for behandling av områder som innsiden av armen og magen med Profhilo® Body, og utføres ved hjelp av et hjelpeverktøy.


BAP-injeksjonsteknikken øker effekten av Profhilo® Body der huden er slapp og har tap av fasthet og elastisitet, og tilfører huden en naturlig fornyelse i det behandlede området.

HVEM EGNER DENNE BEHANDLINGEN FOR?

Profhilo Body egner seg for deg som ønsker en anti-aldringseffekt ved at huden strammes opp med forbedret hudkvalitet. Profhilo Body kan også anvendes som forebyggende og kan kombineres med andre estetiske behandlinger. Tror du Profhilo Body er noe for deg? Bestill en konsultasjon og finn ut hva Profhilo kan gjøre for akkurat din hud.

HVILKE RESULTATER KAN MAN FORVENTE Å SE?

Produktet forblir i huden i omtrent 28 dager. Gjennom sakte frigjøring av hyaluronsyre i løpet av denne tiden aktiveres fire forskjellige typer kollagen og elastin. Etter 4 uker bør man gjøre en oppfølgingsbehandling for å oppnå best mulig resultat. Full effekt forventes etter 2-3 måneder. Resultatet varer i omtrent 6-12 måneder, deretter vil tiden være inne for en oppfølgingsbehandling.

ETTERBEHANDLING

Vår Profhilo® Body-behandling inkluderer Profhilo® Figura body patches og Profhilo® Figura body lotion. Profhilo® Figura body patches er en beroligende og fuktgivende behandling. Plasteret er sterilt, noe som gjør at produktet kan brukes på behandlet hud, som rett etter estetiske behandlinger.

Bevist effektivitet (1):

• Økning i hydrering av huden på 33 %

• Reduksjon av rødhet i huden på 11 %


Profhilo® Figura body lotion er en multiaktiv remodellerende krem. Gir oppstramming, elastisitet og dyp hydrering. Nærende med en silkeaktig konsistens som trekker raskt inn i huden. Dermatologisk testet på sensitiv hud.

Dokumentert effektivitet (2):

• Økning i hudens fuktighet på 42 %

• Økning i hudens elastisitet på 6 %


Resultater fra pasientens selvevaluering(3):

• Jevnere og fastere hud for 97 %

• Hydrert og oppstrammet hud for 100 %


1) Klinisk studie utført på 20 personer. Resultater etter 1 times bruk av produktet.

2) Klinisk studie utført på 30 personer. Resultater etter 28 dagers bruk av produktet.

3) Selvevalueringsvurdering. Resultater etter 28 dagers bruk av produktet.

Profhilo Body: Pro Gallery
bottom of page